Profiel

profielfoto

 

De oprichter en eigenaar van Bedrijven Plein Zeeland is Perry Boogaard. Ik ben geboren in Wissenkerke (Noord Beveland) en opgegroeid in Grijpskerke (Walcheren). Na de MAVO ben ik agrarisch onderwijs gaan volgen aan de Middelbare Agrarische School in Goes en daarna heb ik Agrarische Bedrijfskunde gestudeerd aan de Christelijke Agrarische Hogeschool in Dronten. Aan de Erasmus Universiteit Rotterdam heb ik Bedrijfskunde gestudeerd, waar ik Human Resource Management, Strategisch Management en Management van Verandering als verdiepingsvakken heb gevolgd. Mijn major was Management van Verandering waarin ik mijn Doctoraal heb behaald.

Na mijn opleidingen ben ik in het bankwezen terecht gekomen. In 1991 ben ik gestart bij de ABN AMRO Bank als kantoordirecteur van het kantoor Kruiningen. Daarna ben ik actief geweest als relatiemanager bij ABN AMRO Bank en ING Bank. In 1997 ben ik bij Rabobank gaan werken als manager Bedrijven. Deze functie heb ik 8 jaar vervuld, waarna ik als interim manager 2,5 jaar actief ben geweest o.a. als manager Groot Zakelijk (Westland), manager Particulieren (West Zeeuws Vlaanderen) en manager Bedrijven (Amerstreek). Met veel plezier heb ik vanaf 2007 tot 2014 de functie van directeur Bedrijven vervuld bij de Rabobank Ridderkerk Midden-IJsselmonde en West Zeeuws-Vlaanderen..

Het is een bewuste, weloverwogen keuze geweest om in 2014 afscheid te nemen van Rabobank en een nieuwe toekomst op te bouwen. Vanuit het vertrouwen, geloof en overtuiging dat een nieuwe wereld wordt gecreëerd met betrekking tot investeren, financieren en financiële dienstverlening. Graag ben ik u als ondernemer dienstbaar en stel ik mijn brede kennis en ervaring beschikbaar om een bijdrage te leveren aan de groei en bloei van uw onderneming. Ik geloof in de kracht van het combineren van de virtuele wereld met persoonlijk contact waar uw vraagstukken daadkrachtig worden opgepakt en deskundig worden beantwoord.

Mijn persoonlijk motto is “do unto others what you want others do unto you”. Vanuit dit motto is mijn intentie iedere dag een positieve bijdrage te leveren aan alles wat zakelijk en privé op mijn pad komt.

Perry Boogaard

Tel: 06-31252107
E-mail: info@bedrijven-pleinzeeland.nl

De virtuele ontmoetingsplaats voor ondernemend Zeeland